Skip to main content

BE PART OF
OUR STORY

Books The Office is meer dan een kantoor. Het is een community. Hier ontmoeten mensen elkaar en ontstaan nieuwe ideeën. Om dat te stimuleren, organiseren wij iedere maand verschillende evenementen. Dat gaat van afterwork drinks over workshops tot netwerkevents. Heb je zelf een leuk idee voor een evenement? Dan mag je ook altijd zelf de lounge huren en je event op poten zetten!

Naast toegang tot deze evenementen, mag je ook op ieder moment van de dag een plaatsje komen zoeken in de lounge om te werken. Gratis water en wifi zijn uiteraard inbegrepen, ook voor jouw eventuele gasten.

STORIES ARE THE MOST IMPORTANT THING IN THE WORLD. WITHOUT STORIES, WE WOULDN’T BE HUMAN BEINGS AT ALL.

– PHILIP PULLMAN

JOIN
THE COMMUNITY

Bij Books The Office betaal je een symbolische euro per dag voor een lidmaatschap. Je krijgt dan altijd flexibele toegang tot de lounge, zowel om te werken als om een event te organiseren. Als je een parkeerabonnement aanvraagt, krijg je trouwens ook toegang tot de handige ondergrondse parking van het Kolonel Dusartplein.

Het voordeel van een lidmaatschap bij Books The Office? Je kunt hier werken en netwerken, zonder dat je budget moet besteden aan structurele kosten. Van verwarming, airco en elektriciteit tot onderhoud, verzekeringen en beveiliging, … Wij zorgen ervoor! Het enige dat jij moet meenemen naar Books The Office zijn je inspirerende ideeën.

Lidmaatschap: € 1 / dag

Community
Bookmark your spot

BOOKMARK
YOUR
SPOT