Skip to main content

AN EVENT VENUE
WITH A
LITERARY TOUCH

Open de deur van Books The Office en kom binnen in onze imposante lounge. Imposant? Jazeker, want er is plaats voor maar liefst 80 personen. Je vertoeft hier in het gezelschap van de wereldberoemde auteurs die waken over Books The Office vanop hun boekenplank.

Nestel je in de zeteltjes met je laptop, organiseer een meeting of ontvang gasten voor een evenement. Onze lounge is even flexibel als de rest van Books The Office!

IN THE END, WE’LL ALL BECOME STORIES.

– MARGARET ATWOOD

BIG EVENTS.
MINIMAL
ORGANIZATION.

Onze lounge is uitgerust met comfortabel meubilair en de nodige digitale vergaderfaciliteiten. Daarnaast kunnen jij en je gasten gebruikmaken van de gratis wifi. Er is altijd koffie en water voorzien, maar we bieden ook de mogelijkheid om catering te bestellen. Je mag ook gebruikmaken van onze uitgebreide bar.

We beschikken over een professionele receptie waar je gasten ontvangen worden. Wil je parkeerproblemen vermijden? Dan kan je parkingtickets bestellen voor de ondergrondse parking van het Kolonel Dusartplein. Je leest het al: een evenement bij Books The Office is tot in de puntjes afgewerkt!

Lounge: € 500

Event venue at Books the Office
Bookmark your spot

BOOKMARK
YOUR
SPOT