Skip to main content

WELCOME
TO YOUR
NEW OFFICE

Ben je een starter en droom je van je eigen kantoor? Of ben je een doorwinterd ondernemer en ben je op zoek naar een satellietkantoor in het centrum van Hasselt? Onze vaste kantoren zijn volledig uitgerust zodat jij een vliegende start kan maken!

In onze afgesloten kantoorruimtes werk je in alle rust. Elk kantoor is modern uitgerust met de nodige technologie en een representatieve inrichting. Ingebouwde kasten zorgen ervoor dat je ook beschikt over voldoende opbergruimte. Dit betekent natuurlijk niet dat je je kantoor niet verder kan personaliseren. Wij zetten je logo op de deur, de verdere afwerking laten we aan jou over!

Huur je een vast kantoor, dan krijg je ook onbeperkte toegang tot onze escriba’s. Die vind je verspreid over het gebouw. In deze cocons hou je 1-op-1 meetings of sluit je je even af om gefocust te werken. In alle gezelligheid en comfort.

A BOOK IS A DREAM THAT YOU HOLD IN YOUR HAND.

– NEIL GAIMAN

ALL-INCLUSIVE
PACKAGE

Bij Books The Office huur je een kantoor op maandbasis, voor minimum 1 en maximum 10 personen. Je hebt dan altijd flexibele toegang tot het gebouw, de lounge en de escriba’s. Als je een parkeerabonnement aanvraagt, krijg je trouwens ook toegang tot de handige ondergrondse parking van het Kolonel Dusartplein.

Het voordeel van een kantoor huren? Je moet geen budget besteden aan structurele kosten. Van verwarming, airco en elektriciteit tot onderhoud, verzekeringen en beveiliging, … Wij zorgen ervoor! Het enige dat jij moet meenemen naar Books The Office zijn je inspirerende ideeën.

Bookmark your spot

BOOKMARK
YOUR
SPOT