Skip to main content

A MEETING
ROOM
WITH A
VIEW

Op de eerste verdieping van Books The Office vind je drie vergaderzalen: 2 zalen voor 10 personen en 1 voor 20 personen. Stuk voor stuk zijn ze ingericht met modern kantoormeubilair en natuurlijk, stapels en stapels boeken! De ideale locatie voor een succesvolle brainstorm of een productieve vergadering.

Heb je nood aan wat extra inspiratie? Kies dan voor een van de twee vergaderzalen met weids uitzicht over het Kolonel Dusartplein. De goede ideeën zullen vanzelf komen! Zie je het echt groots? Dan kan je ook onze lounge huren voor jouw vergadering. Daar is plaats voor maar liefst 80 personen.

IF YOU ONLY READ THE BOOKS THAT
EVERYONE ELSE IS READING, YOU CAN ONLY THINK WHAT EVERYONE ELSE IS THINKING.

– HARUKI MURAKAMI

Just meetings.
No distractions

Alle vergaderzalen zijn modern uitgerust met de nodige digitale vergaderfaciliteiten. Daarnaast kunnen jij en je gasten gebruikmaken van de gratis wifi. Er is altijd koffie en water voorzien, maar we bieden ook de mogelijkheid om catering te bestellen.

We beschikken over een professionele receptie waar je gasten ontvangen worden. Wil je parkeerproblemen vermijden? Dan kan je parkingtickets bestellen voor de ondergrondse parking van het Kolonel Dusartplein. Je leest het al: bij Books The Office vergader je zonder zorgen!

Vergaderzaal voor 6 personen: € 200
Vergaderzaal voor 10 personen: € 250
Lounge voor 80 personen: € 500

Meeting room at books the Office Hasselt
Bookmark your spot

BOOKMARK
YOUR
SPOT